Van Alkemadelaan 139
2597 AD Den Haag
T 070 3144020
E info@notarisadegeest.nl

Goedkoopste Notaris in Den Haag

Het notariskantoor

Sinds 1984 is het kantoor gevestigd aan de Van Alkemadelaan 139 in Den Haag. Eerst met notaris Verdoes Kleijn als notaris die in juli 2004 zijn protocol (waaronder ook de protocollen van notaris Van Peski en notaris Remmelts ) overdroeg aan Mariska Adegeest. Ze zette het kantoor voort onder de naam Notariskantoor Adegeest & Van Gasteren. Vanaf 31 maart?2011 draagt het kantoor de naam Notariskantoor Adegeest. Het protocol van Simone van Gasteren is per 15 november 2012 toegevoegd aan het protocol van Mariska Adegeest.
De geschiedenis gaat nog verder terug. Het eerste protocol is van notaris Van Straaten die op 1 januari 1898 notaris werd en op 1 januari 1941 werd opgevolgd door notaris Van Hasselt. Op 1 april 1961 nam notaris Van Peski de praktijk over. Notaris Verdoes Kleijn zette de praktijk op 1 juni 1982 als opvolger van notaris Van Peski voort en vestigde zich twee jaar later op het huidige adres aan de Van Alkemadelaan 139 in Den Haag.

Notariskantoor Adegeest is een klein kantoor waar je je welkom voelt. Vlot en accuraat worden de dossiers behandeld waarbij het contact met de cliënten hoog in het vaandel staat. Korte lijnen, overleg en een goede bereikbaarheid per telefoon en email vinden we essentieel. We zijn flexibel, zo zijn wij ook op afspraak 's-avonds¹ voor u beschikbaar, is indien noodzakelijk een bezoek aan huis¹ mogelijk en kan in bijzondere situaties op zaterdag¹ een afspraak plaats vinden. Besprekingen in het engels zijn ook mogelijk.

Onze tarieven zijn concurrerend dus bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte.