Van Alkemadelaan 139
2597 AD Den Haag
T 070 3144020
E info@notarisadegeest.nl

Mariska Adegeest

Mariska Adegeest

Functie: notaris
Specialisme: onroerend goed, personen- en familierecht en erfpachtzaken

Mariska studeerde civiel recht en notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Zij is vanaf 1998 werkzaam in het notariaat. Eerst als kandidaat notaris bij het kantoor van Gijs Verdoes Kleijn. In 2004 werd zij benoemd tot notaris en volgde daarmee Gijs Verdoes Kleijn op. Op 30 jarige leeftijd als notaris verbonden aan Notariskantoor Adegeest & Van Gasteren. In maart 2011 is zij verder gegaan onder de naam Notariskantoor Adegeest. Mariska houdt van een informele sfeer, zowel binnen kantoor als bij cliënten en relaties, en is zeer servicegericht.

Bereikbaar op 070-3144020 of adegeest@notarisadegeest.nlPhilip Huijts

Philip Huijts

Functie: jurist
Specialisme: personen- en familierecht, ondernemingsrecht, splitsing in appartementsrechten

Studeerde civiel recht aan de Universiteit Leiden. Vanaf 1999 werkzaam geweest bij Gijs Verdoes Kleijn. Eerst op het gebied van het onroerend goed. In die periode is ook het splitsen in appartementsrechten door Philip opgepakt. Vanaf 2004 verbonden aan notariskantoor Adegeest & Van Gasteren waar hij zich toen eveneens is gaan bezighouden met het personen- en familierecht en het ondernemingsrecht. Philip staat garant voor een persoonlijke aanpak en is zeer cliëntgericht.

Bereikbaar op 070-3144020 of huijts@notarisadegeest.nlSuzanne Ploeg

Suzanne Ploeg

Functie: kandidaat-notaris
Specialisme: personen- en familierecht, onroerend goed, erfpacht en levering bloot eigendom

Studeerde rechtsgeleerdheid en bedrijfsrecht aan de Erasmus universiteit en behaalde haar Master Notarieel Recht aan de Universiteit Leiden. Suzanne laat in alles zien dat ze onze betrokkenheid bij cliënten deelt, en ook onze passie voor het zo professioneel mogelijk adviseren van onze cliënten. Sinds augustus 2014 is Suzanne in vaste dienst.
Ze is ook als vrijwilliger bij de stichting Rechtswinkel Dordrecht actief.

Bereikbaar op 070-3144020 of ploeg@notarisadegeest.nlSue Peters

Sue Peters

Functie: notarieel medewerker

Sue behaalde haar Bachelor Notarieel Recht aan de universiteit Leiden. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, makelaars, hypotheekadviseurs en banken. Sue staat garant voor een doortastende aanpak, is zeer gedreven en cliëntgericht. Zij is vanaf 2023 in dienst.

Bereikbaar op 070-3144020 of info@notarisadegeest.nlMarijke Adegeest

Marijke Adegeest

Functie: notarieel medewerker

Door haar accurate en gedreven karakter zorgt Marijke voor tijdige en juiste opvolging van alle voor u benodigde zaken. Ze is doortastend en meelevend.

Bereikbaar op 070-3144020 of info@notarisadegeest.nlRaïssa

Raïssa

Functie: dossier mappen vouwer
Specialisme: dossiers

Één middag in de week wordt het kantoor extra vrolijk als deze gepassioneerde dossiermappen vouwer langs komt. Net als haar moeder neemt ze haar taak heel serieus en onze kwaliteit begint dus al bij een perfect gevouwen dossiermap.